Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

22.12.2017

Urări de Anul Nou!


Dragi colegi,

Iată că s-a mai călătorit un an, s-a depănat încă o filă din istoria Institutul de Medicină Urgentă, în care ne petrecem viaţa pentru a salva vieţi, pentru a asigura deplin şi garantat accesul pacienţilor noştri la un tratament medical de claitate. Cum a fost şi cât de productiv s-a arătat el pentru noi şi, în primul rand, pentru cei care au beneficiat de competenţele şi posibilităţile medico-chirurgicale ale instituţiei, urmează să aflm la finele lui, când vom face bilanţul activităţii colectivului în perioada de referinţă. În preajma bunei vestiri şi a prilejului de reînoire, constantă şi putenică rămâne dorinţa de a vă vedea sănătoşi şi hotărâţi în împlinirea ţelurilor pe care vi le-aţi propus mai departe, de a vă şti şi în continuare precopuaţi de propăşirea şi bunăstarea familială, de ajutorarea şi facerea de bine celor din jur.

Bucuria apropierii sărbătorilor de iarnă şi a Anului Nou 2018 mă grăbeşte să vă adresezi cele mai sincere urări de bine şi să vă doresc un Crăciun fericit, cu pom bogat, la propriu şi la figurat, oaspeţi dragi şi surprize plăcute „de la moşu” pentru ai casei.

Să aveţi parte de sărbători frumoase şi cât mai mulţi colindători şi urători la uşă, care să aducă veşti bune şi senine despre anul care vine.

Lumină şi pace în fuflet!

La Mulţi ani!


Mihai Ciocanu, director IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/