Noi oportunităţi de colaborare între IMSP IMU şi UNPR
La 18 iulie curent, conducerea IMSP IMU a avut o întâlnire cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român (UNPR) şi ai Asociaţiei Investitorilor din România.
detalii...

Medicii IMSP IMU instruiţi în domeniul comunicării
În perioada 13 - 15 iulie 2018, IMSP Institutul de Medicină Urgentă desfăşoară un curs de instruire în domeniul comunicării cu genericul "Relaţia medic-pacient şi factorii ce influenţează comunicarea eficientă", destinat personalului medical din cadrul instituţiei.
detalii...

Numarul intoxicaţiilor cu ciuperci este în creştere
În ultima perioadă se atestă o sporire a cazurilor de intoxicaţii cu ciuperci, în rândul populaţiei Republicii Moldova, doar în perioada 09-13 iulie au făcut intoxicaţie la ciuperci 11 persoane mature şi 6 copii, dintre care un copil a decedat.
detalii...

Medicii IMSP IMU i-au replantat cu succes degetul de la mână unei paciente de doar 11 ani
Două echipe de chirurgi şi anesteziologi ai Secţiei de Microchirurgie au operat în regim de urgenţă timp de şapte ore o pacientă căreia i-au replantat degetul 3 de la mână dreaptă. Fata şi-a fracturat degetul într-un accident în timpul antrenamentelor.
detalii...
27.06.2018

Aviz
Astăzi, 21 iunie 2018, ora 15:30, în cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă, se va desfăşura conferinţa Imagistica digitală şi comunicaţii în medicină (DICOM). În acest an, tema conferinţei este "Usage of VI-SEEM infrastructure for mobile DICOM". În cadrul conferinţei participanţii vor avea posibilitatea să prezinte şi să pună în discuţie 3 subiecte cheie, vizavi de tema generală a conferinţei.

Premiul mare şi 7 medalii de aur pentru IMSP IMU la Euroinvent - 2018
O echipă de medici şi cadre didactice ai IMSP Institutului de Medicină Urgentă, alături de inventatori şi cercetători din peste 34 ţări, au participat la Euroinvent 2018 - Expoziţia Europeană a Creativităţii şi Inovării, desfăşurată la Iaşi, România,
detalii...

Echipa asistenţilor medicali ai IMSP IMU, decorată cu Premiul mare
Sîmbătă 12 mai curent, echipa asistenţilor medicali a IMSP Institutul de Medicină Urgentă a participat la Conferinţa Naţională Consacrată Zilei Internaţionale a Nurselor, organizată de către Asociaţia de Nursing din Republica Moldova.
detalii...

Ziua Internaţională a Asistentului Medical
Peste 600 de asistenţi medicali au marcat astăzi Ziua Internaţională a Asistentului Medical cu genericul: "Nursele-o sursă vitală; sănătatea este un drept uman", în cadrul unui eveniment desfăşurat la IMSP Institutul De Medicină Urgentăă.
detalii...
11.05.2018

22.12.2017

Urări de Anul Nou!


Dragi colegi,

Iată că s-a mai călătorit un an, s-a depănat încă o filă din istoria Institutul de Medicină Urgentă, în care ne petrecem viaţa pentru a salva vieţi, pentru a asigura deplin şi garantat accesul pacienţilor noştri la un tratament medical de claitate. Cum a fost şi cât de productiv s-a arătat el pentru noi şi, în primul rand, pentru cei care au beneficiat de competenţele şi posibilităţile medico-chirurgicale ale instituţiei, urmează să aflm la finele lui, când vom face bilanţul activităţii colectivului în perioada de referinţă. În preajma bunei vestiri şi a prilejului de reînoire, constantă şi putenică rămâne dorinţa de a vă vedea sănătoşi şi hotărâţi în împlinirea ţelurilor pe care vi le-aţi propus mai departe, de a vă şti şi în continuare precopuaţi de propăşirea şi bunăstarea familială, de ajutorarea şi facerea de bine celor din jur.

Bucuria apropierii sărbătorilor de iarnă şi a Anului Nou 2018 mă grăbeşte să vă adresezi cele mai sincere urări de bine şi să vă doresc un Crăciun fericit, cu pom bogat, la propriu şi la figurat, oaspeţi dragi şi surprize plăcute „de la moşu” pentru ai casei.

Să aveţi parte de sărbători frumoase şi cât mai mulţi colindători şi urători la uşă, care să aducă veşti bune şi senine despre anul care vine.

Lumină şi pace în fuflet!

La Mulţi ani!


Mihai Ciocanu, director IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/