Noi oportunităţi de colaborare între IMSP IMU şi UNPR
La 18 iulie curent, conducerea IMSP IMU a avut o întâlnire cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român (UNPR) şi ai Asociaţiei Investitorilor din România.
detalii...

Medicii IMSP IMU instruiţi în domeniul comunicării
În perioada 13 - 15 iulie 2018, IMSP Institutul de Medicină Urgentă desfăşoară un curs de instruire în domeniul comunicării cu genericul "Relaţia medic-pacient şi factorii ce influenţează comunicarea eficientă", destinat personalului medical din cadrul instituţiei.
detalii...

Numarul intoxicaţiilor cu ciuperci este în creştere
În ultima perioadă se atestă o sporire a cazurilor de intoxicaţii cu ciuperci, în rândul populaţiei Republicii Moldova, doar în perioada 09-13 iulie au făcut intoxicaţie la ciuperci 11 persoane mature şi 6 copii, dintre care un copil a decedat.
detalii...

Medicii IMSP IMU i-au replantat cu succes degetul de la mână unei paciente de doar 11 ani
Două echipe de chirurgi şi anesteziologi ai Secţiei de Microchirurgie au operat în regim de urgenţă timp de şapte ore o pacientă căreia i-au replantat degetul 3 de la mână dreaptă. Fata şi-a fracturat degetul într-un accident în timpul antrenamentelor.
detalii...
27.06.2018

Aviz
Astăzi, 21 iunie 2018, ora 15:30, în cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă, se va desfăşura conferinţa Imagistica digitală şi comunicaţii în medicină (DICOM). În acest an, tema conferinţei este "Usage of VI-SEEM infrastructure for mobile DICOM". În cadrul conferinţei participanţii vor avea posibilitatea să prezinte şi să pună în discuţie 3 subiecte cheie, vizavi de tema generală a conferinţei.

Premiul mare şi 7 medalii de aur pentru IMSP IMU la Euroinvent - 2018
O echipă de medici şi cadre didactice ai IMSP Institutului de Medicină Urgentă, alături de inventatori şi cercetători din peste 34 ţări, au participat la Euroinvent 2018 - Expoziţia Europeană a Creativităţii şi Inovării, desfăşurată la Iaşi, România,
detalii...

Echipa asistenţilor medicali ai IMSP IMU, decorată cu Premiul mare
Sîmbătă 12 mai curent, echipa asistenţilor medicali a IMSP Institutul de Medicină Urgentă a participat la Conferinţa Naţională Consacrată Zilei Internaţionale a Nurselor, organizată de către Asociaţia de Nursing din Republica Moldova.
detalii...

Ziua Internaţională a Asistentului Medical
Peste 600 de asistenţi medicali au marcat astăzi Ziua Internaţională a Asistentului Medical cu genericul: "Nursele-o sursă vitală; sănătatea este un drept uman", în cadrul unui eveniment desfăşurat la IMSP Institutul De Medicină Urgentăă.
detalii...
11.05.2018

13.03.2017

Remunerarea colectivului dupa indicatori de performantă


Începând cu 9 martie 2017 în Institutul de Medicină Urgentă a fost introdus un nou mechanism de remunerare. Lucrătorii medicali îşi vor primi salariile nu doar după funcţia ocupată, ci şi după contribuţia individuală a fiecăruia adusă la îmbunătăţirea indicatorilor medicali şi economico-financiari ai activităţii secţiei medicale. Pentru aceasta în instituţie a fost elaborată şi aprobată o listă de indicatori de performanţă, ce vizează administrarea resurselor umane, utilizarea cost-eficientă şi calitativă a serviciilor medicale, gradul de competenţă şi rezultativitate a activităţii medicale la patul pacientului, creşterea nivelului de prestaţie profesională. Deci, de rând cu indicii de volum şi cantitate, şeful de subdiviziune va trebui să poarte grijă şi de forma şi conţinutul asistenţei medicale de organizarea eficientă a ei, să gândească ce măsuri să întreprindă pentru a ridica ştacheta calităţii intervenţiilor chirurgicale şi îngrijirilor medicale din secţie etc. Evaluarea şi validarea indicatorilor de excelenţă va fi efectuată de către o comisie specială de experţi,aprobată prin ordin intern.

Achitarea suplimentului de salariu va fi efectuată în baza unor acorduri suplimentare, încheiate între angajat şi instituţie, după validarea indicatorilor de performanţă obţinuţi de subdiviziune şi lucrătorii ei.

Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/