Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

13.03.2017

Remunerarea colectivului dupa indicatori de performantă


Începând cu 9 martie 2017 în Institutul de Medicină Urgentă a fost introdus un nou mechanism de remunerare. Lucrătorii medicali îşi vor primi salariile nu doar după funcţia ocupată, ci şi după contribuţia individuală a fiecăruia adusă la îmbunătăţirea indicatorilor medicali şi economico-financiari ai activităţii secţiei medicale. Pentru aceasta în instituţie a fost elaborată şi aprobată o listă de indicatori de performanţă, ce vizează administrarea resurselor umane, utilizarea cost-eficientă şi calitativă a serviciilor medicale, gradul de competenţă şi rezultativitate a activităţii medicale la patul pacientului, creşterea nivelului de prestaţie profesională. Deci, de rând cu indicii de volum şi cantitate, şeful de subdiviziune va trebui să poarte grijă şi de forma şi conţinutul asistenţei medicale de organizarea eficientă a ei, să gândească ce măsuri să întreprindă pentru a ridica ştacheta calităţii intervenţiilor chirurgicale şi îngrijirilor medicale din secţie etc. Evaluarea şi validarea indicatorilor de excelenţă va fi efectuată de către o comisie specială de experţi,aprobată prin ordin intern.

Achitarea suplimentului de salariu va fi efectuată în baza unor acorduri suplimentare, încheiate între angajat şi instituţie, după validarea indicatorilor de performanţă obţinuţi de subdiviziune şi lucrătorii ei.

Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/