Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...


07.03.2018

Stimate Doamne și Domnișoare,


Ziua Internaţională a Femeii este un omagiu adus feminității și o ocazie în plus pentru a Vă exprima respectul și aprecierea deosebită față de voi: mame, bunici, soții sau surori.

Demonstrați zilnic că hotărârea și forța sunt la fel de feminine precum intuiția și conexiunea emoțională. Sunteți o frumoasă verigă a continuității și un exemplu de perseverență, dăruire, grijă și dragoste, exercitând cu răbdare, și dedicație onorabila misiune de a salva vieți.

Apreciez profesionalismul din spatele reușitelor voastre zilnice și Vă mulţumesc pentru că deseori alegeți să faceți eforturi uriașe, fără a aștepta ceva în schimb, dovedind nu numai o dată că puterea, confidența și răbdarea unei femei sunt mult peste limitele imaginației noastre.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, Vă doresc realizări frumoase, familii fericite, armonie în casele Dumneavoastră și să primiți emoții pozitive, la fel cum le generați și voi – necondiționat!


Cu profund respect, Mihail Ciocanu!vezi mai multe știri din Noutăți/Evenimente

http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/