Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...


Noi oportunități de colaborare între IMSP IMU și UNPR


La 18 iulie curent, conducerea IMSP IMU a avut o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) și ai Asociației Investitorilor din România.

În cadrul dialogului au fost abordate subiecte ce țin de relațiile de colaborare dintre Republica Moldova și România în domeniul medical, în special despre modernizarea serviciului de urgență prin perspectiva unor poriecte comune, dezvoltarea și dotarea unității de primiri urgente a instituției cu echipament de calitate și implimentarea bunelor practici pentru consolidarea asistenței medicale de urgență.

Conducerea IMU, a vorbit despre deschiderea spre colaborare și importanța implimentării proiectelor bilaterale întru dezvoltarea continuă și alinierea medicinei de urgență la standarde europene.

La rândul lor, reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) și ai Asocieației Investitorilor din România, au menționat în cadrul întrevederii că schimbul eficient de informații va genera o bună colaborare și totodată, dând asigurări că IMSP IMU va beneficia de tot suportul necesar pentru a pune în practică noi strategii de dezvoltare și modernizare a asistenței medicale urgentă în țara noastră.

Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) este constituită ca organizație neguvernamentală, nonprofit, fără caracter politic, cea mai activă și dinamică confederație patronală din România, iar în cei 25 de ani de existență, UNPR s-a manifestat ca lider al coagulării și dinamizării mișcării patronale din România.


Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/