Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

22.11.2017

Alături de sănătate, cu inima şi fapta


Zilele acestea, Institutul de Medicină Urgentă a pimit o donaţie de bunuri medicale în valoare de 3 mii 508 euro. Lotul a parvenit la Chişinău din partea Farmaciei Umanitare Internaţionale Anjou din Franţa, intermediat de Asociaţia Obştească din Moldova „Noi suntem alături”, preşedinte Mariana Oaserele.

Acţiunea de caritate, legitimată printr-un contract semnat de Părţi, vine să completeze necesarul de materiale şi obiecte medicale de primă necesitate al Spitalului de urgenţă şi să amelioreze procesul de îngrijire şi recuperare a sănătăţii pacienţilor în perioada tratamentului spitalicesc. În lista bunurilor donate se regăsesc saltele, saltele gonflabile antiescarie, paturi medicale cu motor, verticalizatoare, scaune cu rotile, scaune cu rotile pliabile, scaune electrice cu rotile, fotolii normale, fotolii terapeutice, negatoscopuri, electrocardiograme, premergătoare cu roţi, perne, scaune de duş, cârje perechi etc.

Donaţia a fost recepţionată de către o comisie specială, creată prin ordinul dicrectorului Mihail Ciocanu, şi repartizată secţiilor cu profil chirurgical şi traumatologic. Olga Pinteac, asistenta medicală principală a Spitalului, membră a comisiei, a declarat, că datorită ajutoarelor acordate de oamenii cu inima mare posibilităţile de prestare a îngrijirilor medicalede calitate din saloane sporesc considerabil. Acest fapt se răsfrânge nu numai asupra stării bolnavilor, dar şi asupra dispoziţiei lucrătorilor medicali, care îşi fac meseria la patul pacientului.

Părţile au convenit să practice parteneriatul public-privat şi pe alte genuri de materiale medicale, foarte necesare pentru ajustarea tratamentului de spital la normativele medicale stabilite.


Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/