Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

04.01.2017

„Ninsoare” cu tradiţii la IMU


In ajunul Anului Nou ministrul Sanatatii Ruxanda Glavan a venit la Instititut pentru a felicita lucratorii medicali ai institutiei cu prilejul sarbatorilor de Craciun si Revelion. Dupa ce si-a exprimat sentimentele de recunostinta si apreciere a rezultatlor obtinute in procesul de tratament si ingrijire a pacientilor in anul anul 2016, domnia sa le-a urat sanatate, noroc si prosperitate, asigurându-i de sutinerea si sprijinul Ministerului in activitatile medicale de mai departe. Surpiza intalnirii a fost aparitia in sala a unei cete de fete si flacai de la Colegiul National de Medicina si Farmacie, care au induiosat sufletele celor adunati cu o suita de colinde si cetarari populare satramosesti fara egal.

Ministra a tinut sa remarce, ca tot cupajul de colinde, uraturi, port popular si masti traditionale specifice sarbatorilor de iarna a fost pregatit exclusiv cu indemânarea si ostenela elevilor, viitori (tot atât de talentati) specialisti ai sistemului de sanatate.


Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/