Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

05.10.2016

Învingători la... modul sănătos de viaţă


Semne puternice de promotori ai modului sănătos de viaţă au fost dovedite de echipele de medici ai IMU la spartachiade sportive , care s-au desfăşurat în luna septembrie 2016 în cadrul Sindicatului sistemului de sănătate şi a confederaţiei sindicale din republică.

Prima „bătălie”, la nivelul ramurii, s-a dat pe data de 16-18 septembrie, lotul de sportivi (amatori) ai Institutului de Medicină Urgentă demonstrându-şi abilităţile fizice şi intelectuale pentru probele de minifotbal (bărbaţi), tenis de masă (bărbaţi şi femei), şahmate şi dame (bărbaţi şi femei) şi darts (bărbaţi). În toate confruntările, sportivii noştri au repurtat victorii semnificative, fiind confirmate de cupe ale Cârmuriri Sindicatului „Sănătatea”, iar în proba de minifotbal s-au învrednicit de premiul mare, impunându-se cu un scor minimal (1:0) în faţa echipei de studenţi a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. „Dacă ţinem cont de vârsta contigentelor participante la competiţie, de o parte şi de cealaltă, victoria obţinută constituie pentru noi o realizare (colectivă şi individuală) foarte importantă”, ne-a mărturisit medicul Cornel Chiaburu, preşedintele Comitetului sindical al Institutului, responsabil de pregătirea lotului de sportivi către spartachiade. La aceeaşi dispuită, dar deja între reprezentativele confederaţiei , echipa de minifotbal a IMU s-a plasat pe locul 3. În total la evenimentele menţionate au luat parte 21 de echipe sportive ale Sindicatului de ramură şi 18 echipe ale confederaţiei sindicale naţionale.

Suntem bucuroşi de performanţele obţinute de colegii noştri şi le dorim tuturor multă cutezanţă şi mult suces în continuare.

Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/