Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

23.12.2016

Felicitare de Anul Nou


Stimaţi colegi!

Pentru noi anul 2016, care trece în istorie, a fost unul deosebit, remarcându-se prin mai multe însuşiri. În această perioadă am continuat şi finalizat reparaţia capitală a subdiviziunilor clinicii, am avansat în înzestrarea medicală şi tehnică a blocului curativ 4 şi celui de terapie intensivă, care au început, deja, sî pună la dispoziţia pacienţilor servicii medicale de calitate. Trebuie să spun neapărat, că în decursul anului am avut toată susţinerea din partea Ministerului Sănătăţii şi a Companiei Naţionale de Asigurări Medicale în vederea continuării modernizări instituţiei. Au fost procurate şi ajustate o serie de aparate şi dispozitive medicale performante, au fost implementate tehnologii medicale de ultimă oră. Cred, că fiecare dintre dumneavoastră, dar mai ales, pacienţii, care se tratează în subdiviziunile de profil ale Institutului, au simţit pe cont propriu efectul schimbărilor. Activitatea aceasta o vom continua şi în anul care vine. Vom face totul ce ne stă în puteri pentru a vă motiva capacităţile şi calităţile profesionale.

O reuşită frumoasă a colectivului, în special a corpului ştiinţific, a fost implementarea a 6 proiecte de cercetare ştiinţifică, sprijinte de AŞM şi, parţial, de IMU. Pe viitor vom face, ca investiile interne în sprijinrea şi dezvoltarea ştiinţei medico-chirurgicale să sporească, căci, odată aplicate, inovaţiile ştiinţifice ne ajută să asigurăm argumentat actualul proces de diagnosticare şi tratament medical, calitatea serviciilor medicale spitaleceşti.

Îmi exprim convingerea, că succese multaşteptate au avut loc şi în viaţa personală a Dumneavoastră. Unii au păşit o treaptă mai sus pe scara ştiinţei medicale. Alţii s-au ales cu o nouă experienţă medicală şi managerială, deci cu salarii mai mari şi mai garantate. La cinvea s-a mărit familia, la altcineva s-au căsătorit feciiorii, fiicele. Viaţa n-a stat pe loc. S-a depănat cu sau fără voia noastră. Dar chiar dacă pe alocuri nu totul a mers aşa cum ne-am fi dorit, să nu disperăm. Trebuie să învăţăm a ne preţui victoriile, dar şi a accepta înfrângerile, şi să ne bucurăm de posibilitatea oferită de Cel de Sus de a trăi clipa şi a face ca viaţa proprie şi a semenilor noştri să arate mai plăcut şi mai frumos.

În această atmosferă a sărbătorilor de iarnă, ce emană preacurata lumină şi bucurie a buneivestirii, vreau să vă transmit sincere urări de bine şi fericire, dorindu-vă multă sănătate, pace, împăcare sufletească, linişte în casă, belşug pe masă şi cît mai multe surprize plăcute din partea tuturor celor care vă înconjoară, la lucru şi acasă.

CRĂCIUN FERICIT!

Mihail Ciocanu,

directorul IMSP Institutul de Medicină Urgentă


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/