Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...


03.04.2018

A fost desfășurarată cea de-a doua sesiune a

Cursului de formare în psihopedagogie în cadrul IMSP IMU


Modernizarea procesului de prestare a serviciilor educaționale medicale profesionale prin concentrare pe elev și formare de competențe utilizând metodele interactive și soft-uri educaționale, a fost subiectul principal discutat astăzi, 3 aprilie 2018, la cea de-a doua sesiune a „Cursurilor de formare psiho-pedagogie", desfășurată în cadrul IMPS Institutul de Medicină Urgentă.

Cursul implică participarea asistenților medicali superioari din instituție și pune accent pe dezvoltarea competențelor profesionale, focalizarea atenției, formarea abilităților practice, implicare activă, schimbul de idei și de cunoștințe, asigurând o informare interactivă și o dezvoltare corectă a capacităților și responsabilităților profesionale.

La cea de-a doua sesiune a „Cursului de formare psiho-pedagogie", în calitate de formatori, a participat formatorul național, CEMF "Raisa Pacalo", Galina Craciun metodist-coordonator al activității colegiilor arondate, CEMF „Raisa Pacalo”, Svetlana Cheptanari, asistentul medical șef al IMSP IMU, Olga Pinteac și asistenții medicali superiori ai IMSP IMU.

Cursul de formare psiho-pedagogie în cadrul Școlii Mentoratului Profesional, se desfășoară în perioada 13 februarie -30 mai 2018 și are drept scop perfecționarea calității serviciilor educaționale în doemniul învățământului medical profesional postsecundar, precum și întru îmbunătățirea nivelului profesional al cadrelor didactice în domeniu.Serviciul de presă IMUhttp://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/