Stimate domnule Mihail Ciocanu,
Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. detalii...
22.10.2018

Comunicat de presă
Intervenţie de tratament a accidentului vascular cerebral, prin neurotrombextracţie, realizată în premieră în cadrul IMU... detalii...
17.10.2018

Funcţii vacante
In rezultatul desfasurarii concursului din data de 10.09.2018, pentru functia de sef, Sectia Chirurgie nr.2, invingator a fost desemnat domnul Sergiu Zaharia.
detalii...
11.09.2018

Funcţii vacante
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante:
Şef secţie, Chirurgie nr. 2 : 1. Sergiu Zaharia Candidaţii admişi pentru participare la concursul de suplinire a funcţiei vacante sunt invitaţi pentru susţinerea interviului, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str.Toma Ciorbă 1, blocul administrativ, et.3, Sala de şedinţe, la 10 septembrie 2018, ora 14.00. detalii...
07.09.2018

Notă informativă
Pacientul D.E. a fost transferat din Spitalul Raional Ştefan-Vodă, la data de 23 august 2018, ora 01:34 min., cu diagnosticul "Sindrom de compresiune a antebraţului stâng"
detalii...
06.09.2018

O nouă reuşită medicală la Institutul de Medicină Urgentă
Medicii IMSP Institutului de Medicină Urgentă au intervenit cu succes în cazul unui pacient în stare gravă, diagnosticat cu hernie diafragmală pe stânga, cu deplasarea splinei, torsiunea şi strangularea stomacului.
detalii...
05.09.2018

Comunicat de Precizare
În urma difuzării în sursele mass-media a unei Ştiri privind o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a Federaţiei Ruse care a venint în vacanţă în Republica Moldova Şi a suferit un ruptura de anevrism de arteră carotidă interna dreaptă, iar directorul IMSP IMU nu permite efectuarea unei intervenţii chirurgicale necesare, IMSP IMU vine cu următoarele precizări:
detalii...
15.08.2018

Funcţii vacante
IMSP Institutul de Medicină Urgentă, cu sediul în municipiul Chişinău, str. Toma Ciorbă, 1, anunţă iniţierea procedurii de ocupare prin concurs a funcţiei vacante de Şef, Secţia Chirurgie Nr.2.
detalii...

12.12.2016

Ajutoarele umanitare din Franţa


Vinerea trecută Institutul de Medicină Urgentă a recepţionat un nou lot de materiale paramedicale pentru pacienţii cu patologii chirurgicale. În rol de distributor – acelaşi neobosit filantrop Philippe Chaudier , preşedintele Asociaţiei Obşteşti “Degeţel” cu sediul în or. Ungheni. Este a patra acţiune de caritate, distribuită către bolnavii instituţiei noastre, şi a 26-a la număr, realizată per total în Republică Moldova în ultimii 5 ani.

TIR-ul caritabil cu o încărcătură de 10 tone a fost descărcat în prezenţa unei echipe de filmare de la Canalul TV Moldova 1, sosită la spital pentru oglindirea evenimentului. Donaţia include paturi medicale motorizate, perne, altele cu aer antiexcarii, scaune cu rotile, scaune cu rotile pliabile, scaune cu duş, scaune pentru necesităţi speciale, scaune cu roţi pentru necesităţi speciale, scaune de baie, port-perfuzoare, cârje perechi, fotolii pentru repaos, mobilier şi alte obiecte paramedicale. Valoarea lotului constituie 7810 Euro.

Acţiunile de filantropie au devenit posibile datorită colabărării fructuoase, pe care Ph. Chaudier o întreţine cu Farmacia Internaţională Umanitară din oraşul francez Anjou, condusă de preşedintele Phi Alisoo şi vicepreşedintele Alain Daver.


Serviciul de presa IMU


http://golubev.urgenta.md/ http://galex.md/